--> -->

Contra, prima reacție: ”Nu-mi arde de asta”

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecționer al României, negociază preluarea postului de antrenor principal la CFR Cluj.

Vrea banii în avans!

Negocierile dintre Cosmin Contra și Nelu Varga se desfășoară anevoios. Din informațiile obținute de GSP, Contra solicită ca o mare parte din salariul convenit să-i fie plătită în avans.

”Guriță” se teme de o posibilă insolvență pentru club, care l-ar putea priva de banii care-i sunt datorați, așa cum a pățit în perioada de la Dinamo.

Situația financiară a clubului din Gruia este delicată. CFR este sufocat de datorii uriașe, situate oficial la 26 de milioane de euro în finalul anului 2021. Chiar finanțatorul Nelu Varga a vorbit deunăzi despre datorii de ”zeci de milioane”.

Cum a reacționat ”Guriță”

Cosmin Contra a oferit prima reacție despre posibila preluare a lui CFR Cluj. Despărțirea ardelenilor de Dan Petrescu a devenit doar o formalitate, astfel că patronul Nelu Varga are mai multe variante pentru banca tehnică.

Prima dintre acestea este cea a lui Cosmin Contra, fostul selecționer al echipei naționale a României. Antrenorul de 46 de ani este liber de contract după despărțirea de Al-Ittihad Club, produsă la sfârșitul lunii iunie.

Deși în urmă cu doi ani, după ce a plecat de la Dinamo, păcălit de Pablo Cortacero, a afirmat că nu va mai reveni în România, ”Guriță” are toate șansele să semneze cu echipa din Gruia. Totuși, Cosmin Contra păstrează misterul.

”Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a spus Cosmin Contra pentru ProSport.

Citește și

Marius Budăi, către elevi: ”Șurubelnița încă nu are Wi-Fi”