Contra: ”Era ușor să renunț”. Mesaj tranșant către Cortacero

Dinamo a acumulat 5 eșecuri la rând înaintea restanței de sâmbătă cu Astra lui Eugen Neagoe. Pablo Cortacero întârzie să liniștească apele, să trimită banii pentru restanțe, cu toate că promite zilnic acest lucru.

Cosmin Contra, deși este apostrofat de o parte a fanilor, continuă să creadă în echipa lui. ”Am o motivație mare, sunt la un club care trebuie să îți aducă motivație indiferent de problemele avute. Mi-era foarte ușor să renunț, poate și acum două săptămâni, dar nu sunt genul. Cu cât sunt dificultățile mai mari, cu atât trebuie să muncești mai mult, să ajungi la jucători.

E de datoria noastră ca din punct de vedere sportiv echipa asta să iasă de acolo de unde este și să înceapă să urce în clasament. Asta le transmit în fiecare zi jucătorilor. În fiecare zi mă trezesc cu dorința de a scoate echipa de unde e. Din cele 5 înfrângeri, în cel puțin 3-4 meciuri Dinamo nu trebuia să piardă. Chiar trebuia să câștigăm anumite meciuri, fără doar și poate. Nu am fost inspirați în fața porții și am pierdut meciurile. Rezultatele țin antrenorul în viața, dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă la ceea ce se întâmplă, cum lucrează echipa.

Există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu cred că munca antrenorului și staffului lui Cosmin Contra se vede. E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.

Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a spus Contra la GSP Live.

Citește și

Răducioiu, furios și disperat: ”Să nu retrogradăm. Mai aștept atât”