Continuă iureșul în PNL: ”Nu există parteneriat pe persoană fizică cu președintele Iohannis”

Florin Cîțu este noul președinte al PNL, în urma Congresului din acest week-end, iar Rareș Bogdan este noul prim-vicepreședinte al acestei formațiuni politice. Echipa actualului premier a câștigat pe toate planurile.

Lui Ludovic Orban nu i-a mai rămas decât să-i ia scamele de pe sacou lui Florin Cîțu, așa cum au observat jurnaliștii de la România TV! La nivel declarativ, continuă ceea ce pare a fi o bătălie a declarațiilor între actualul și fostul președinte al Partidului Național liberal.

Cîțu savurează victoria

Florin Cîțu îi transmite un mesaj lui Ludovic Orban, după ce acesta a anunțat că nu mai există niciun parteneriat între el și președintele Klaus Iohannis.

”Nu există parteneriat pe persoană fizică. Există un parteneriat între președintele Klaus Iohannis și PNL, iar după votul de ieri (sâmbătă n.r.) acest lucru a devenit extrem de clar”, a afirmat noul președinte al PNL.

Orban se ține tare: ”Nu-mi retrag declarația”

Ludovic Orban, fostul președinte al liberalilor, a declarat, duminică, că nu-și retrage declarația prin care a anunțat ruperea oricărui parteneriat cu președintele Klaus Iohannis.

Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare (…) A fost parte la Congres (Iohannis, n.r.).

Eu n-am văzut niciodată așa ceva (…) Eu mi-am făcut datoria față de Klaus Iohannis. Am fost șeful de campanie al președintelui Klaus Iohannis, împreună am obținut rezultate absolut extraordinare.

Dacă vrea să aibă parteneriat, să aibă cu președintele nou ales”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban și-a reiterat și hotărârea de a demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților, așa cum a promis în cadrul campaniei pentru șefia PNL, dar numai atunci când va fi sigur că șefia Camerei nu va ajunge la PSD.

Citește

CTP, concluzie dură după alegerile liberalilor: ”Klaus Iohannis a fost reales”. Dezvăluire după 7 ani