Connect-R și-a schimbat percepția despre femei: „Credeam că trebuie doar să știe să facă mâncare pentru bărbatul ei”

Connect-R recunoaște că viziunea sa asupra femeii a suferit modificări semnificative la 5 ani de la divorțul de Misha, mama fiicei lui.

Artistul a mărturisit că obișnuia să creadă că „o femeie adevărată este femeia frumoasă la chip”.

Conceptul de ”femeie adevărată”

Într-un clip postat pe platformele de socializare online, artistul a abordat subiecte sensibile, printre care și conceptul de „femeie adevărată”.

Connect-R a recunoscut deschis că, în trecut, avea idei preconcepute cu privire la ceea ce înseamnă a fi o femeie adevărată.

El mărturisește că, în ochii săi, femeia ideală era aceea care știe să gătească și care aduce pe lume un copil. Cu toate acestea, în urma experiențelor sale personale și a perioadei post-divorț, artistul a ajuns la concluzia că această viziune era foarte limitată.

El a subliniat că o femeie adevărată nu poate fi definită exclusiv prin abilitățile sale culinare sau prin statutul de mamă, ci prin complexitatea și diversitatea calităților sale.

„Obișnuiam să cred că femeia adevărată trebuie să știe să facă mâncare pentru bărbatul ei”

„Obișnuiam să cred că o femeie adevărată este femeia frumoasă la chip. Ulterior mi-am dat seama că, de fapt, o femeie adevărată e cea frumoasă în fel și chip. Am trăit mult timp cu falsa impresie că o femeie adevărată dă viață unui copil. Nimic mai neadevărat.

O femeie adevărată mai degrabă își dă viața pentru copil. Obișnuiam să cred că femeia adevărată trebuie să știe să facă mâncare, să facă bucate pentru bărbatul ei.

În mintea mea, femeia trebuia întreținută, ținută ca în palmă, dar mi-am amintit că deși tata muncea de dimineața până seara, mama avea vreo trei joburi”, a precizat Connect-R, potrivit viva.ro.

Artistul și-a încurajat fanii săi să își lărgească orizonturile și să respingă ideile preconcepute, recunoscând că și el a fost sub influența unor astfel de gânduri limitative în trecut.

Citește și

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral! Motivul care a ”împins-o” la acest gest