Connect-R, scandal în mall din cauză că și-a dat masca jos! Reacție: ”Oilor! Vă îmbolnăviți de frică”

A renunțat la mască într-un mall pentru câteva momente, apoi a fost taxat dur de o altă persoană aflată în magazinul respectiv. Connect-R a avut parte de un ”eveniment” care l-a marcat atât de tare încât a ținut să-l împărtășească alături de prietenii și de urmăritorii săi din mediul online.

Artistul a reacționat și el virulent. I-a numit ”oi” pe cei panicați de coronavirus! A vorbit el însuși pe InstaStory-ul contului personal. Connect-R a fost însoțit de fiica sa, Maya, în mall. Toată povestea s-a întâmplat într-un magazin.

”Mi-am dat masca joc pentru câteva secunde să pot respira, stăteam de ceva timp în magazinul ăla. Un nene… O oaie din spatele meu… A început să facă crize, mai avea un pic și-și pierdea respirația la cât de speriat era că mi-am dat masca jos. Oameni buni, înainte de a vă îmbolnăvi de COVID-19, o să vă îmbolnăviți de frică.

Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei! Deci, cam asta e treaba, pe români îi va îmbolnăvi frica… Hai, că îmi pun masca înapoi să nu mai leșine vreunul pe aici”, a transmis acesta fanilor săi.

Ulterior, Connect-R a revenit cu o scurtă precizare, mărturisind că bărbatul care i-a atras atenția s-a justificat în fața sa. ”Stați că era să omit iarăși cel mai important lucru. Omul se întoarce și zice «frate, să știi că sunt așa de speriat pentru că am patru prieteni internați în spital». Și zic, cu ce diagnostic, «pneumonie», spune bărbatul. Cum pneumonie? Da, cică a provocat COVID-ul… Bine, ok”, a mai spus cântărețul.

Connect-R crede că dacă într-adevăr virusul există, toată lumea îl va lua. ”Notă: Până la urmă dacă treaba este pe bune o să-l facem toți că nu avem cum să scăpăm. Cumva o să și învățăm să răspundem la el. Dar dacă nu e, boss, rămâneți cu emoții captive în voi și cu frica asta de moarte.

Deci, în ambele cazuri, stați măi liniștiți, ce ați făcut, ați înnebunit la cap. O inimă care râde nu lasă corpul să se îmbolnăvească, boss. Toate bolile pleacă de la suflet. Deci… Iubiți-vă, mă, vagabonților! Unii mor pe la 30 de ani, doar că sunt îngropați mai târziu”, a mai declarat Connect-R în stilul său caracteristic.

Citește și

Ilie Năstase, la momentul adevărului. Câte femei a cucerit și cum a apărut mitul ”celor 2.500”

No Comments Yet

Comments are closed