Connect-R despre substanțele interzise consumate: ”Până am avut palpitații”

Connect-R, 39 de ani, este unul dintre artiștii de succes și cu priză la public. De ani buni, de aproape două decenii.

A trăit o copilărie în plină sărăcie, cum a povestit fără rușine de multe ori, a trecut peste diverse gesturi rasiste, pe care le-a relatat mereu degajat, fiind mândru de originile sale rrome.

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, artistitul a mărturisit fără perdea că a consumat substanțe interzise, trecând peste o adevărată dependență ce l-a băgat în sperieți la un moment dat.

La 20 de ani a consumat diverse substanțe interzise, dar sportul l-a ajutat să scape de această dependență. Apoi, a trecut la un nivel superior, periculos.

Terapie în grup

”M-am drogat foarte mult timp. Am dat și de cocaină. A fost o îmbinare de extaz extraordinară și atenua oboseala. Când trăgeam o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Dar am realizat că ne scade sistemul imunitar.

Ne-am bătut cu asta, eu și cei din echipa mea, o făceam la modul constant, aproape zilnic, în 2009 – 2015. Dar ajunsesem să am palpitații, o răceală pe piept, iar în acel moment am zis: ”Gata! Niciodată!”. Și-am făcut terapie în grup, șase inși: ”Băi, gata, stop! Niciunul nu mai consumă!”. Și-așa a fost”, a dezvăluit artistul.

Țigara, dar și pupicii Mayei

A rămas cu un viciu.

”Cel de care mă lovesc zilnic este țigara. Pe care nu reușesc s-o las! Mai am de lucru până să realizez că nu am nevoie de ea. De băut nu mai beau alcool din 2009. Și, uneori, mai dau o fugă până în Amstedam să fumez ”iarbă”, fiindcă acolo este legal”, a spus Ștefan Mihalache, ”Connect-R” pe numele său de scenă.

Are o dependență? ”Cea de pupicii Mayei, fetița mea”, s-a amuzat artistul. Și plăcerile culinare, o consecință a copilăriei în care visa și la un croissant: ”Desertul meu preferat este plăcinta cu mere, sunt leșinat după așa ceva”.

Citește și

Guvernul către cetățeni: ”Vrei să mergi la film, restaurant sau să-ți susții echipa favorită?”