--> -->

Conflict confirmat de poliție: ”Altercație”

La finalul meciului FC Argeș – FCSB, scor 2-3, a ieșit la lumină un conflict între decarul oaspeților, Florin Tănase, și preparatorul fizic al gazdelor George Neagu.

Neagu a lucrat la Dinamo București, nu este la primul conflict cu rivalii de la FCSB, este membru DDB și nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru ”câinii roșii”.

”Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează”, a spus căpitanul de la FCSB, la finalul partidei.

Răspunsul IPJ Argeș după incidentul reclamat de Florin Tănase

Gazeta Sporturilor a solicitat punctul de vedere al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș cu privire la reclamațiile lui Florin Tănase.

Cum fotbalistul nu a depus o plângere, oficialul de la FC Argeș nu este cercetat penal.

”În seara zilei de 20 martie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un membru al echipei tehnice al unei echipe de fotbal și un jucător al echipei adverse au fost implicați într-o altercație fizică.

Niciuna dintre persoane nu a solicitat intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plângere prealabilă.

Facem cunoscut faptul că, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, în situația infracțiunii de loviri sau alte violențe, care este prevăzută de art. 193 din Codul penal, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, au transmis cei de la IPJ Argeș.

George Neagu vorbește doar cu avocat

Martori care au văzut incidentul au dezvăluit pentru GSP.ro că polițiștii au fost chemați de managerul general al FCSB, Mihai Stoica. Preparatorul fizic a transmis oficialilor clubului din Trivale că va vorbi despre cele întâmplate doar în prezența unui avocat, și doar dacă va exista o plângere împotriva lui.

Președintele FC Argeș, Jean Vlădoiu, a confirmat scandalul: ”Eu n-am văzut ce s-a întâmplat la vestiare, eram la tribuna oficială. Am auzit că s-au îmbrâncit, că a fost un meleu”. În meleu ar fi fost implicate și patru persoane de la FCSB, spun martorii.

George Neagu a mai avut conflicte cu cei de la FCSB. Anul trecut, pe când lucra la Astra, preparatorul fizic i-a înjurat grosolan pe membrii staff-ului FCSB.

El a activat sezonul trecut la gruparea din Ștefan cel Mare, fiind foarte apreciat pentru munca depusă la echipă.

Citește și

Gigi Becali despre lupta la titlu: ”Mesaj de sus”