Confesiunile Simonei Halep: ”Am un hate destul de mare, dar și-mi zic oamenii că i-am scos din depresii”

Simona Halep (29 de ani, numărul 2 WTA) a devenit celebră după ce a fost lider mondial și a câștigat turneele de la Roland Garros și Wimbledon. Dar nu întotdeauna a fost apreciată în România.

Constănțeanca a simțit și ea acest lucru și s-a confesat într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, dezvăluind ce percepții are ea vizavi de conaționalii ei. Mai ales după ce a fost acuzată de câteva ori de non-combat, de absențele de la Fed Cup, chiar de meciuri trucate lansate la adresa ei!

“Simt ura. ”Hate-ul” e mai gălăgios decât bunătatea oamenilor, așa am eu senzația. În ziua de azi, negativul iese mai mult la suprafață, dar ce simt eu când întălnesc fanii și oamenii care mă apreciază, care vin să îmi urmărească meciurile, oriunde mă duc, bate detașat ”hate-ul” pe care îl am destul de mare. Eu sper să fie doar gălăgios și să nu fie foarte mare, dar iubirea oamenilor și sentimentele pe care le primesc sunt de neprețuit.

Mă întălnesc cu persoane care vin la mine și au lacrimi în ochi și-mi spun că le-am schimbat viața, că i-am scos din depresii, că stau noaptea și se uită la meciurile mele; aceste lucruri domină ”hate-ul” pe care eu îl am din partea unor oameni. Dragostea și sentimentele frumoase pe care le primesc înving orice.

Sunt foarte iubită, pot sa spun asta, în mare parte de români și sunt foarte mulți oameni care se bucură de ceea ce fac, iar asta pentru mine înseamnă o împlinire totală. Nu poate cineva să te aprecieze doar pentru câteva meciuri caștigate, ci te apreciază pentru tot pachetul,” a afirmat Simona Halep în interviul oferit lui Andi Moisescu.

Citește și

Apariție de senzație a lui Mihai Tudose, cu mască: ”Acum pun frișca, dar coliva e gata!”