Confesiunile lui Dan Petrescu: cine l-a inspirat cel mai mult, cine i-a fost ca un tată, cine l-a disciplinat

Dan Petrescu a reînceput antrenamentele cu CFR Cluj și vizează al treilea trofeu de campion la rând. Ar fi al 6-lea din istoria grupării din Gruia. Antrenorul a vorbit despre pandemia de coronavirus, pe care a catalogat-o cea mai ciudată perioadă din viața sa. Și nu doar a sa. Într-un interviu oferit site-ul oficial al LPF, fostul internațional a ”acuzat” situația.

”A fost şi, încă este, cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost probleme asemănătoare, poate doar la Revoluţia din 1990 am mai stat închis aşa de mult în casă! E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile pentru siguranţa sănătăţii noastre şi a celor din jur”, a spus Petrescu. Fostul apărător de bandă a declarat că a învățat cel mai mult în carieră de la Anghel Iordănescu, pe care l-a avut ca profesor la echipa națională și la Steaua.

Dan Petrescu mai declară că a învățat cel mai mult în carieră de la Anghel Iordănescu, care l-a antrenat la echipa națională. ”L-am avut foarte mulţi ani şi m-a inspirat cel mai mult. În străinătate, au fost mai mulţi antrenori care m-au ajutat foarte mult. Primul a fost Glenn Hoddle, e antrenorul care m-a ajutat foarte mult în Anglia, chiar îmi amintesc că la meciul Anglia – România am marcat împotriva lui şi mi-a părut rău pentru el, dar eram fericit pentru echipa mea.

Am învăţat multe de la Ruud Gullit, chiar dacă după aceea nu a mai avut o cariera de antrenor, era ca un tată pentru mine. În Italia am lucrat cu Zdenek Zeman, cred că el m-a disciplinat cel mai mult. Era un tip foarte dur, cu antrenamente fizice, dar am învăţat enorm de la dânsul. După ce am plecat de la Zeman, toate antrenamentele mi se păreau uşoare, la toate echipele unde am mai jucat”, a afirmat tehnicianul.

Citește și

Transfer de Champions League la Dinamo! ”Vreau să mai joc 2-3 ani, vreau la cel mai înalt nivel”

No Comments Yet

Comments are closed