Confesiunea lui Theo Rose: ”Am apelat la psihoterapie. Eu sunt România cu toate trăsăturile ei”

Theodora Maria Diaconu, 24 de ani, este numele real al artistei Theo Rose, care este în continuă ascensiune.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, ploieșteanca a dezvăluit episoade din copilăria ei, dar și-a mărturisit și problemele cu anxietatea peste care a recunoscut că a trecut cu greu.

”Cu vorbe din topor”

Cântăreață și chiar prezentatoare la ”Vorbește lumea”, Theo Rose și-a schițat nonșalant autoportretul: ”Eu sunt România cu toate trăsăturile ei!

Cu vorbe din topor, cu atitudine pe măsură, foarte simplă, normală, nu e nimic complicat la mine. Am și eu stări de femei, dar mă încadrez total în tipologia de femeie româncă”.

”De șase luni m-am împăcat cu ideea că pot orice”

Artista s-a confesat și a mărturisit că a fost nevoită să parcurgă o etapă dificilă a vieții sale: ”Anxietățile au început în urmă cu 3 ani, cu niște situații în care încrederea de sine mi-a fost clătinată, cu niște oameni care nu aveau încredere în mine. Nu era o agresiune fizică a lor, dar mă afectau teribil. Am apelat la psihoterapie.

Mi-au spus că am trăit asta în copilărie. Că atunci când eram copil, aveam o teamă că nu pot face. De șase luni, m-am împăcat cu ideea că pot orice, după un an și jumătate de psihoterapie. Acum, pot controla anxietatea”.

Ce o sperie

Theo este de părere că anumite detalii i-au transmis starea de anxietate: ”Am fost conștientă când erau tensiuni în familie, de riscurile care există, mi-a fost teamă să nu se despartă ai mei.

Acum, trăiesc și eu la fel: sunt la fel de gură-spartă ca ei! Cinci minute nu contează dacă-i vede toată România, după care, beau o cafea. Mi-e frică de momentul când voi avea copii”.

Citește și

Ludovic Orban, nimicitor cu Klaus Iohannis: ”Am impresia că a fost înlocuit cu o sosie”. Vrea să-și facă partid