--> -->

Confesiune: ”Asta a spus Mircea Albulescu”

Adina Buzatu, 45 de ani, și-a construit o carieră de succes în lumea modei, bifând deja două decenii de când s-a lansat în afaceri.

Ce i-a spus Angela Similea

A început prin a consilia pe marea cântăreață Angela Similea, a avut show-uri în care un uriaș al teatrului românesc, Mircea Albulescu, i-a prezentat creațiile, ulterior și Ștefan Iordache, Lucian Bute și Mihai Leu. Adina Buzatu a povestit că preferă să ofere creții pentru bărbați, în detrimentul femeilor.

”Îi spun omului că nu-i stă bine cu ceva, chiar dacă se supără. Uite, de aceea nu mai lucrez cu femei! Am început când eram foarte tinerică, am îmbrăcat-o pe Angela Similea, deși mi-a fost teamă că nu mă va asculta, ea o mare artistă.

„Dacă-mi spui să mă pun pe papainoage, așa fac”, mi-a spus de la început. Am avut o relație superbă cu dânsa. Dar au fost femei care atunci când le spuneam că nu le stă bine cu asta sau cu asta, se supărau!”, a povestit stilista în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

”Cu batista asta nu-ți poți șterge nasul”

Adina Buzatu s-a amuzat de faptul că, atunci când a pornit propria afacere, bărbații din România nu erau familiarizați cu anumite concepte stilistice. ”Nu știau conceptul de smoking, credeau că sunt fracuri, redingote, își asortau papionul cu batista, niște seturi ieftine. La început mă întrebau clienții în magazin: „Ce să fac cu batista asta colorată, că nu poți să-ți ștergi nasul cu ea?!”. Eu am inventat papionul în România”, a comentat stilista.

”Mircea, dragă, nu e timpul pierdut”

Nu poate uita întâlnirile cu Mircea Albulescu: ”L-am sunat și l-am întrebat, timidă, dacă ar fi de acord să vină la o prezentare a mea. ”Prezentarea d-aia pe podium? Da, da!”. Am leșinat când am auzit. Și l-a luat o domnișoară ziaristă la show: ”Maestre, ați ajuns să fiți manechin?!

„Vai, sunteți în eroare: o viață întreagă am fost manechin de caracter, astăzi, în premieră, voi fi manechin de modă”. La acel eveniment, văzând-o pe doamna Zina Dumitrescu cu soțul, maestrul a avut o replică genială: „Sunt mândru că sunt aici, vreau să vă spun ceva, o viață întreagă doamna Zina m-a îmbrăcat, iar eu n-am reușit s-o dezbrac niciodată!”. Și ce i-a răspuns mama Zina: „Mircea, dragă, nu e târziu niciodată!”.

Citește și

Rusia extinde conflictul la nivel mondial: amenință!