Confesiune a Simonei Halep după un deceniu: ”În premieră spun, mi-au interzis românii mei să mă antrenez acolo”

Românii se mândresc cu Simona Halep, fostul lider mondial WTA, în prezent pe locul secund în clasamentul internațional. Totuși, constănțeanca de 29 de ani a povestit că a avut multe necazuri pe plan intern, cu care s-a confruntat în carieră.

Un episod a mâhnit-o în mod deosebit. Federația Română de Tenis (FRT) nu i-a oferit niciun fel de sprijin, ba chiar i-a întors spatele într-un moment foarte important al carierei. Campioanei de la Roland Garros și Wimbledon i-a fost interzis accesul la Centrul Național de Tenis, pe vremea când nu era un nume în tenisul mondial.

Accidentată fiind la abdomen, Simona nu a mai putut evolua pentru naționala de Fed Cup în anul 2011, iar FRT ar fi luat o decizie incredibilă: ”Am avut mai mulți sponsori care m-au sprijinit în carieră. Cât despre federație, am avut și momente mai puțin bune. Și menționez asta pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat turul 3 la un Grand Slam pentru prima dată, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă și să joc în Fed Cup.

Am făcut ruptură la abdomen și am anunțat dinainte că nu voi putea să particip pentru că am ruptură, voi trage cât pot la Australian Open și apoi îmi voi lua pauză. Și mi s-a comunicat că nu mai am voie la Centrul Național de Tenis! Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ținut în mine, dar a venit momentul să o spun, pentru că acum zâmbesc, nu mă mai afectează.

Dar m-au afectat atunci când s-a întâmplat, așa că eu nu am cerut niciodată nimic de la federație”, a fost mărturisirea incredibilă a Simonei Halep, într-un dialog pe Youtube cu Andi Moisescu.

Citește și

Detalii din dosarul reținerii lui Alex Bodi: victime umilite și obligate să se prostitueze, altfel erau bătute

No Comments Yet

Comments are closed