--> -->

Conducerea i-a decis soarta lui Ovidiu Burcă: ”Fix”

Andrei Nicolescu, acționar și administrator special la Dinamo, a avut un mesaj categoric după înfrângerea usturătoare suferită în fața lui Hermannstadt, 0-4.

Nou promovată în Superligă, Dinamo are un start de coșmar. E pe 15 în campionat, cu doar 9 puncte (două victorii, trei egaluri și 8 înfrângeri), iar fanii și-au exprimat nemulțumirea față de Ovidiu Burcă.

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu anunță că șefii vor lua măsuri. Doar un punct și un gol în ultimele 6 etape! Cu toate acestea, oficialul spune că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol.

Andrei Nicolescu, după Hermannstadt – Dinamo: „Vor fi schimbări!”

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

Scuzele lui Ovidiu Burcă: ”Erori prostești”

Totodată, Nicolescu și Eugen Voicu au fost luați la rost de către fanii prezenți la meci la Sibiu.

„Dacă tu crezi că din vară până în iarnă se schimbă lotul, este ireal. În decembrie o să luăm și noi o decizie. O să vină unii, o să plece alții. Spune-mi și mie, ce jucător putem lua să joace mâine?”, a reacționat Andrei Nicolescu în fața furiei fanilor.

”Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre…

Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești! Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut”, a reacționat Ovidiu Burcă după acest nou eșec.

Citește și

Una dintre cauzele depresiei, explicată în duminica de astăzi