--> -->

Condiții de top pentru Dinamo

Dinamo este pentru al treilea an consecutiv la retrogradare, situația de acum fiind mai grea decât cele precedente.

Dacă la începutul sezonului și în perioada premergătoare jucătorii mai aveau scuza unei instabilități financiare, acum fotbaliștii grupării din Ștefan cel Mare au printre cele mai bune condiții din Liga 1!

Merg cu avionul, stau la hoteluri bune

Dacă echipa este pe marginea prăpastiei, dar jucătorii sunt plătiți la zi, așa cum a transmis public Iuliu Mureșan, au și bonusuri pentru puținele puncte agonisite, se deplasează cu avionul dus-întors pe distanțele lungi, având condiții de top la transport și cazare.

Lucru confirmat și de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al formației, dar și de reprezentanții DDB. Care tocmai au emis un comunicat către membrii programului socios.

”Ne-ați lăsat fără cuvinte”

”PENTRU JUCĂTORI
Cu condiții îmbunătățite la Săftica, cu charter la scară pentru deplasările lungi prin țară, cu salariile la zi și după un alt meci cu primă de la DDB pe masă, ați reușit ce nu a reușit nimeni, vreodată: NE-AȚI LĂSAT FĂRĂ CUVINTE!

PENTRU MEMBRII COTIZANȚI
Mulțumim pentru atașamentul față de Dinamo! Mulțumim, de asemenea, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Suntem recunoscători pentru faptul că nimeni și nimic nu v-a făcut să renunțați. Sunt multe probleme, trebuie să organizăm alegeri, presiunea a fost uriașă, există influențe de tot felul, am făcut și greșeli, însă faptul că ați rămas alături și împreună existăm sub numele de DDB, toate acestea ne onorează: LUPTĂM PENTRU DINAMO PÂNĂ LA CAPĂT!

PENTRU TOȚI SUPORTERII DINAMOVIȘTI
Câteva mii dintre noi am luptat pentru Dinamo organizat, prin intermediul programului. Alte câteva mii de suporteri, deși nu s-au înscris în program, au participat financiar la toate acțiunile DDB: bilete virtuale, donații, licitații.

Tot câini de-ai noștri au cumpărat abonamente și bilete pe stadion, ajutând clubul direct și independent.
Indiferent că s-au implicat în lupta pentru salvarea lui Dinamo sau nu, toți dinamoviștii din lumea asta trebuie să știe un lucru.
DDB vede clubul în interiorul unor valori.

Sperăm să depășim aceste momente dificile și clubul să nu se dezintegreze, astfel încât CREDITORII lui Dinamo să își primească banii prin planul de reorganizare.
Sperăm, de asemenea, ca Dinamo să își onoreze până la final contractele semnate cu SPONSORI și PARTENERI.

Toți ANGAJAȚII clubului sunt cu banii la zi, ultimul salariu fiind achitat, integral, pe data de 5 Martie.
Astăzi, clubul și-a onorat obligațiile financiare și față de JUCĂTORI, așa cum s-a întâmplat în fiecare lună de la intrarea în insolvență încoace.

Alături de RTZ, depunem eforturi, în continuare, pentru a asigura desfășurarea activitații curente în cele mai bune condiții. Vom fi prezenți și pe stadion, evident, atât la meciurile de acasă, cât și în deplasări.
Ne-am făcut datoria de suporteri, fără rezerve, de la înființarea clubului și până astăzi și vom continua să ne facem datoria, exemplar, până la capăt.
DDB VREA CA TOȚI DINAMOVIȘTII SĂ FIE MÂNDRI DE ASTA” a fost mesajul DDB.

Citește și

Vaccinarea, un eșec? Replica lui Rafila