Concluzia lui Kopic după meci: ”N-avem ce celebra”. Ce detaliu pozitiv a sesizat

Cristiano Bergodi a declarat după meci că ”o remiză era echitabilă”. Rapid a învins Dinamo, scor 2-1, după reușitele lui Papeau și Burmaz, ”câinii” punctând prin reușita de excepție a lui Abdallah, care a și fost numit ”jucătorul meciului”.

Zeljko Kopic a tras primele concluzii ale derby-ului, primul al său în România.

”Trebuie să fim mai buni în ultimii 20-25 de metri”

”Mă consider dezamăgit. Ai nevoie și de noroc, deși nu-mi place să vorbesc despre așa ceva în fotbal. Dacă nu înscrii din oportunitățile pe care ți le creezi, nu ai cum învinge.

Știu ce lucrăm la antrenamente, apreciez eforturile, dar avem nevoie de victorii. Trebuie să fim mai buni în ultimii 20-25 de metri, dacă va fi așa, lucrurile vor mai bune.

Am avut multe faze în care ne-am impus unu contra unu, dar a intervenit mereu ceva, un pic altceva. Și n-am mai marcat. Avem și jucători care nu sunt la potențial maximum, am încercat să aducem și aer proaspăt în echipă. Trebuie să înțeleg tot.

Indiferent de ceea ce făceam azi, nu este ușor să aduci jucători de valoare. Cei ce au sosit au nevoie de puțin timp de adaptare, ceea ce nu prea este. Trebuie să progresăm din mers. Toată lumea știe situația cu lista, cu străinii, trebuie să avem grijă de toți, să înțelegem și cazul lor.

”Pot fi satisfăcut cu multe, dar rămâne rezultatul”

Pot fi satisfăcut cu echipa în multe, multe cazuri, dar rămâne rezultatul. Îmi pare rău de fani, ne dau multă energie, sunt pozitivi, este ceva greu de asimilat. Îi văd pe jucători zi de zi, ceea ce fac la antrenamente. Sunt satisfăcut că au oferit o poveste diferită cu Rapid față de ceea ce a fost cu Petrolul, însă e greu să celebrezi un progres, atât timp cât nu ai câștigat nici măcar un punct.

Pot să accept că am fost 50/50 cu adversarii în aceste două etape din 2024, însă am pierdut de fiecare dată”, a spus Kopic după meci.

Citește și

Traian Băsescu, internat de urgență la spital