--> -->

Concluzia lui Burcă după 0-4 la Sibiu: ”La fotbal trebuie spirit și agresivitate”

Dinamo a fost umilită de Hermannstadt, scor 0-4, la Sibiu, în fața a peste 2.000 de suporteri ai ”câinilor”, pe stadion fiind în total 7.300 de spectatori.

”Câinii” au deschis scorul, în minutul 2, dar reușita lui Goncalo Gregorio a fost anulată de către VAR pe motiv de ofsaid. Apoi, Balaure, de două ori, Jipa și Alhassan au bulversat apărarea dinamovistă, și-așa haotică.

La final, Ovidiu Burcă a încercat să explice prestația jenantă a elevilor săi și să găsească un punct de sprijin pentru viitor.

Burcă după meci: ”Foarte multe greșeli prostești”

”Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie”, a declarat Ovidiu Burcă.

”Vreau să stau să mă liniștesc”

Suporterii îi cer demisia, pe toate rețelele de socializare, replica antrenorului de 43 de ani a venit în această seară.

”Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut”, a reacționat tehnicianul.

Citește și

Rareș Bogdan, ironic vizavi de faptul că Marcel Ciolacu are pantofi de 1.500 de euro: ”Socialist, să-și cumpere niște galoși”