Concluzia după o nouă întrevedere Dinamo – Murad: ”Povești”

În această seară, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a purtat negocieri cu Muhammad Murad (57 de ani), om de afaceri libanez cu o avere de 150 de milioane de euro.

Mult zgomot pentru nimic?

Discuția dintre Murad și conducerea lui Dinamo nu s-a încheiat cu răspunsul dorit de către oficialii roș-albilor.

”Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo.

Partea dinamovistă a fost reprezentată de administratorul special Vlad Iacob. Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Petrolul, pe fir?!

Între timp, o variantă incredibilă dă peste cap speranțele fanilor dinamoviști. În culise, afaceristul Muhammad Murad ar purta discuții și pentru preluarea celor de la Petrolul Ploiești, notează PlaySport.

”E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a spus Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, conform sursei citate.

Vlad Iacob, înaintea serii de azi: ”Discuțiile decurg foarte bine”

În urmă cu 4 zile, Vlad Iacob vorbea despre negocierile cu Murad și dezvăluia că discuțiile merg bine.

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, spunea Vlad Iacob potrivit digisport.ro.

Citește și

Elisabeta Lipă, mesaj pentru ministrul Eduard Novak: ”Felicită-mă, vezi că ajungem luni la 12, să mă aștepți cu flori!”