Comparație lui Rareş Bogdan: ”Florin Cîţu are curajul, ca antrenorul Mancini al Italiei”

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan, l-a comparat pe premierul Florin Cîţu cu selecţionerul naţionalei Italiei, Roberto Mancini, care tocmai a dus Squadra Azzura în finala Euro 2020, cu Anglia.

“Premierul Cîţu are curajul, exact ca Mancini, marele antrenor al Italiei, care şi-a dus echipa în finală, să îi schimbe la o adică pe Chiellini sau pe Immobile, fără prea multe discuţii, pentru că echipa trebuie să funcţioneze şi pentru că noi i-am dat încrederea noastră pentru a duce această ţară, acest guvern, acest partid spre o guvernare de opt ani”, a afirmat Rareş Bogdan la conferinţa de alegeri de la organizaţia judeţeană Vâlcea.

El a încercat să îi liniştească pe liberali, precizând că disputele interne sunt normale, că aşa se întâmplă în perioada alegerilor şi în Italia, Franţa şi SUA.

“Vă invit în primul rând să fiţi liniştiţi că nu se întâmplă nimic grav, asta este peste tot în lume. Dacă urmăriţi ce se întâmplă în Italia, Franţa sau primaries-ul din zona republicană, a fost întotdeauna la fel sau chiar mult mai agitat, nimeni nu va duce la războaie iremediale, eu salut şi îl îmbrăţişez cu aceeaşi căldură pe Ludovic Orban, chiar dacă facem parte din platforme diferite.

Sau vorbesc cu Violeta Alexandru fără probleme sau cu Ionel Dancă şi colaborez excelent cu Dan Vâlceanu sau cucolegii meu şi vă asigur că aşa va rămâne şi după 26 septembrie atunci când la Camera Deputaţilor e absolut normal să rămână Ludovic Orban. Iar Florin Cîţu să devină în afara de premier al României și preşedinte al PNL”, a transmis Rareş Bogdan.

Citește și

Adrian Năstase despre mazilirea ministrului de Finanțe de către premier: ”Va putea aloca bani din această pușculiță, necontrolat”