--> -->

Compagno la FCSB: ”Am închis-o”. Banii luați

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunțat în această seară, înainte de meciul cu Hermannstadt, că a încheiat negocierile cu Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 26 de ani de la FC U Craiova.

Unde s-a negociat mai dur

Negocierile cu Andrea Compagno intraseră în impas, însă Gigi Becali a anunțat că totul s-a rezolvat și că italianul se va alătura lotului de la FCSB. Probabil, de luni, cel târziu marți.

Patronul a dezvăluit că problema în negocieri nu a fost dată de salariul pe care îl cerea atacantul, ci de prima de instalare.

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, Andrea Compagno a cerut același salariu ca la FC U Craiova, adică 12.000 de euro lunar, dar Gigi Becali i-a oferit mai mult, cel mai probabil în jur de 15.000 de euro.

Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că a fost generos și cu prima de instalare. I-a oferit lui Andrea Compagno 30.000 de euro.

”Am vrut un tanc, îl am!”

”Tată, gata, am închis-o cu Compagno! Am rezolvat cu băiatul, iar de mâine (n.red luni) este la antrenament. Nu a fost vorba că mi-a cerut bani mulți la salariu. Băiatul voia la fel cât avea la Craiova. Însă, eu i-am dat un pic mai mult cât lua la Mititelu. Problema a fost la banii pe care el îi voia la semnătură, dar până la urmă am rezolvat și treaba asta. I-am dat și vreo 30.000 de euro la semnătură.

Am vrut un tanc în atac, iar acum îl am. Eu știu că Dică îl plăcea și pe Bauza, dar am avut ghinion că Bauza s-a accidentat. Dar la mijloc stau totuși mai bine și nu suntem disperați să îl luăm acum și pe Bauza. Noi în atac acolo aveam mare nevoie de unul ca Compagno.

Suporterii olteni nu trebuie să sară pe Mititelu. Ei trebuie să fie mândri că unul ca Gigi Becali i-a pus pe masă lui Mititelu 1,5 milioane de euro. Voi credeți că vedea de la un alt patron din Liga 1 banii ăștia pe Compagno?

Mititelu a ieșit bine în câștig după afacerea asta. Cât a dat el pe Compagno că să îl aducă la Craiova? Păi, vedeți! A făcut o afacere foarte bună pentru clubul său. Așa că, Mititelu nu trebuie acuzat de nimeni”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și

Compagno la FCSB: ”Abia aștept”