--> -->

Compagno la FCSB: ”Abia aștept”

Atacantul italian Andrea Compagno are șanse de a debuta miercuri, în deplasarea de la Ovidiu, cu Farul Constanța, din etapa 8-a a Ligii 1, ora 22:00, a oferit și prima sa declarație din noua postură. FCSB a efectuat 10 transferuri în acest mercato.

”Forța roș-albaștri”

”Salut! Sunt foarte fericit pentru că am ajuns aici. Abia aștept să joc cât mai curând. Veniți la stadion, vă aștept. Forța roș-albaștri!”, a spus Compagno.

Andrea Compagno a acceptat, până la urmă oferta celor de la FCSB, după mai bine de 30 de ore de negocieri.

Cum l-a convins Gigi Becali

Gigi Becali (64 de ani) și l-a dorit foarte mult pe atacantul italian și de aceea a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge să se alăture roș-albaștrilor. I-a oferit 30.000 de euro la semnătură, în afara salariului.

Inițial, vârful italian a cerut un salariu imens pentru Liga 1, 30.000 de euro, dar finanțatorul vicecampioanei nici nu a vrut să audă. A spus că este dispus să-i ofere fotbalistului maximum 15.000 de euro. Au fost negocieri intense.

Duminică, de dimineață, s-au reluat discuțiile, pentru că era clar că niciuna dintre părți, FCSB, pe de o parte, și Compagno, pe de altă parte, nu doreau să renunțe. Înainte de a demara aceste discuții cu fotbalistul, Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru suma de transfer în valoare de 1,5 milioane de euro.

Până la urmă, după mai bine de 30 de ore de negocieri, Becali a bătut palma și cu jucătorul. Milionarul din Pipera a rămas consecvent și a bătut în cuie salariul, 15.000 de euro, dar i-a oferit un bonus la semnătură vârfului de atac, în valoare de 30.000 de euro, conform surselor digisport.ro.

Citește și

”Phoenix” i-a cântat la masă lui George Simion, la nuntă. Nicu Covaci, concert privat pentru liderul AUR