--> -->

Coman, execuție de clasă, dar supărare: ”Slab”

CFR Cluj a remizat în această seară cu FCSB, scor 1-1, după reușitele lui Bîrligea, respectiv Florinel Coman.

Florinel Coman (24 de ani) a adus egalarea în meciul dintre CFR Cluj și FCSB cu o execuție superbă, din lovitură liberă. Florinel Coman și-a continuat în această seară forma bună arătată în ultima vreme.

Gol spectaculos

În minutul 68 al meciului din Gruia, la 1-0 pentru CFR Cluj, fotbalistul pe care mizează Mihai Stoica a înscris din lovitură liberă.

Coman a executat impecabil o lovitură liberă din partea stângă, peste zid, iar Scuffet n-a putut interveni. Italianul a atins mingea, dar nu a putut să o respingă departe de poartă.

Florinel a ajuns astfel la 3 goluri în ultimele 5 meciuri și 8 în total în acest sezon, în 37 de meciuri jucate în toate competițiile.

Ulterior, portarul italian și-a mai reperat din propria eroare de la gol, l-a blocat în alte două rânduri pe atacantul bucureștenilor.

Supărare mare

Coman era afectat la finalul partidei de faptul că FCSB nu a obținut decât un punct în Gruia.

”Felicitări lui Coman pentru gol, frumos, dar până atunci, FCSB nu a avut nicio ocazie. Noi am fost prea individualiști”, a comentat Andrei Burcă după remiză.

”Nu sunt mulțumit deloc, echipa a jucat slab astăzi! Nu știu de ce, o să vedem. Puteam mai mult. Da, am tot exersat loviturile libere, am dat gol, dar asta nu mai contează. N-a mers nimic, trebuie să fim bărbați”, au fost primele cuvinte după joc ale lui Coman.

Citește și

Experiența a doi cetățeni unguri care au vizitat România: “M-am înșelat”