--> -->

Colțescu revine, oficial, în arbitraj după scandalul de la PSG – Bașakșehir. Cine-l așteaptă!

Sebastian Colțescu se întoarce în arbitraj după scandalul de rasism la Paris. El va conduce la centru meciul dintre Sepsi și Astra. Pe arbitrul român îl așteaptă o mare surpriză la meci.

Așa cum a prezentat în social media, clubul din Sfântu Gheorghe a umplut tribunele cu oameni de zăpadă! Suporterii au făcut un apel pe rețelele sociale pentru a duce la bun sfârșit această inițiativă.

„Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă! Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască om de zăpadă, pe care să îl așeze pe scaunele stadionului.

Sebastian Colțescu va arbitra Sepsi – Astra, cu… oameni de zăpadă în tribune. E primul joc după scandalul de rasism

Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie om de zăpadă.

Important, omul de zăpadă trebuie să poarte o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, au scris fanii lui Sepsi pe pagina lor de Facebook.

Scandalul de la Paris a debutat în minutul 13 al meciului dintre PSG și Istanbul BB. Sebastian Colțescu l-a identificat pe Pierre Webo folosind cuvântul „negru”, atunci când a discutat cu centralul, iar fostul vârf din Camerun l-a auzit.

Citește și

VIDEO Mesaj din partea unei glorii a lui Liverpool: ”You will never walk alone!”