--> -->

Codrin Ștefănescu dă de pământ cu Clotilde Armand: ”Mai rău decât în Ucraina”

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu, tună și fulgeră!

Fostul om de încredere al lui Liviu Dragnea a acuzat lipsa căldurii și a apei calde cu care se confruntă bucureștenii și a ieșit la atac, dând de pământ cu primarul Clotilde Armand, de la sectorul 1.

București, sectorul 1, aproape de Crăciun

Acesta este consternat de faptul bucureștenii trebuie să trăiască mai rău decât oamenii din Herson, în frig și fără apă caldă.

”Suntem în București, capitala României, țară membră UE. Suntem pe Bulevardul Ion Mihalache, unde avem situația următoare: în spatele meu este blocul B2, care nu are căldură, următoarele șase blocuri nu au căldură, pe partea cealaltă nu au apă.

Situația asta nu este numai la Sectorul 1, unde este Clotilde, este în tot Bucureștiul. Nu este apă pe Brâncoveanu, nu este apă pe Colentina, era cât pe ce ca Spitalul Fundeni să rămână fără apă.

Oamenii care locuiesc în aceste blocuri sunt bătrâni, sunt pensionari, sunt oameni cu dizabilități, au copii. Toți suferă din cauza frigului”, a spus secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, la România TV.

Cifre alarmante

Codrin Ștefănescu susține că în prezent, în București, sunt 23 de cartiere fără încălzire și 18 cartiere fără apă caldă și spune că pentru această situație sunt de vină primarii USR.

”Suntem aici, în sectorul lui Clotilde, este inimaginabil ce se întâmplă în capitala României, țară membră UE, unde în momentul de față sunt 23 de cartiere fără încălzire. Sunt 18 cartiere în București fără apă de niciun fel.

Adică sunt oameni care cară cu găleata câte șase, opt, nouă etaje apă ca să aibă pentru toaletă în capitala României condusă de #rezist cu Nicușor Dan, Clotilde și cu cel de la sectorul 2”, a mai spus Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu este extrem de revoltat și spune că a vorbit cu foarte mulți oameni, care efectiv sunt disperați pentru că marea majoritate au copii mici.

”Afara, ca-n casă”

”Temperatura de afară este exact ca temperatura din casă, nu că sunt caloriferele reci. Oamenii au făcut sesizări, au făcut plângeri, sună, bineînțeles că la Primăria Capitalei, la primăriile de sector, la Clotilde, nu răspunde absolut nimeni, nimeni nu se intereseează”, a mais spus Codrin Ștefănescu.

Acesta a spus că a făcut o scrisoare către Guvern și Prefectul capitalei prin care le solicită să intervină în acest caz pentru că nu este n ormal ca oamenii să stea în frig.

Citește și

Clotilde Armand: ”O nouă taxă pentru tine. Ghinion!”