Codin Maticiuc: “Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”

Codin Maticiuc face apel la fani pentru a-l ajuta să-l “falimenteze” pe Ion Țiriac. Actorul a dezvăluit ce propunere a primit în legătură cu campania sa umanitară.

Codin Maticiuc i-a rugat pe internauți să-l ajute să-l “falimenteze” pe Ion Țiriac. Fiul miliardarului l-a contactat și i-a făcut o propunere inedită în legătură cu campania sa umanitară.

Dublează suma!

Actorul a fost sunat recent de Ion Alexandru Țiriac. Acesta l-a întrebat cum stă cu strângerea de fonduri pentru campania #spitalepublicedinbaniprivati.

Familia fostului jucător de tenis l-a ajutat cu donațiile pe Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor, dar și pentru fundația Metropolis atunci când a organizat centre pentru refugiații din Ucraina.

Fiul lui Ion Țiriac i-a propus lui Codin Maticiuc să strângă bani din SMS-uri pe tot parcursul acestei luni, iar fundația Țiriac va dubla suma și o va dona actorului pentru a renova o secție de pediatrie. Dacă totul va merge bine, acțiunea se va repeta și în viitor.

“Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!

(…) Îmi cer scuze domnilor Țiriac, senior și junior, că încalc clauza de confidențialitate impusă de ei, dar e relevant pentru ce urmează. Reiau:

– Păi cum să stau, boss, așa și așa. Ne mișcăm!

– Prin sms strângi ceva?

– Cum să nu? Suntem organizația care strângem bani mai mult de la entități private decât de la companii.

– Perfect atunci, facem așa: ce strângi din sms-uri de la oameni toată luna iunie, fundația Țiriac dublează suma și ți-o donează să renovezi o secție de pediatrie. Dacă merge bine, repetăm asta în decembrie și tot așa”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram că s-a derulat dialogul cu cei din familia Țiriac.

”Pe banii lui. Nu-l deranjează”

Codin Maticiuc i-a rugat pe fani să-l ajute să-l “falimenteze” pe Ion Țiriac. Pentru acest lucru trebuie să trimită un SMS la numărul menționat pentru a renova secția de pediatrie a unui spital.

“Nu mai știu ce am zis pentru ca am avut un blackout pe loc. Știu ce o să ziceți acum, ca nah, suntem români în România: ‘să dea dom’le barosanii ăștia banii să renoveze ei și sa ne lase pe noi în pace’. Aici poate ar trebui să vă spun cât și ce fac ei căci fac multe altele dar n-o s-o fac acum.

În concluzie, ajutați-ma să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este (…). Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează!”, a mai scris actorul.

Citește și

Chivu, campion cu Inter Milano Primavera!