--> -->

Clotilde Armand, atacată: ”Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că miercuri dimineață, când era în mașină, la semafor, un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului și ar fi încercat să îi deschidă portiera, politicianul sesizând Poliția după acest incident.

Edilul acestui sector parcurge o perioadă extrem de tensionată dat fiind scandalul gunoaielor și conflictul cu firma de salubrizare Romprest.

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand are și un mesaj către contestatari. Fără perdea, ea le-a transmis acestora: ”Sunteți tot mai penibili” și ”nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys (n.red băieți), sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris primarul pe site-ul de socializare.

Acest incident vine în contextul conflictului primarului cu Romprest. Clotilde Armand a susținut că a fost filată în fața casei sale, s-a trezit cu anvelopele mașinii dezumflate și a primit mesaje de amenințare, fapte pentru care a depus plângeri.

”Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda”, a scris pe Facebook, duminică, edilul Sectorului 1 al Capitalei.

Citește și

Florin Roman, acuzator: ”Mulţi din zona rurală fac mulţi copii, iar alocația se duce spre altceva”