--> -->

Clotilde Armand acuză că nu a primit bani de la Guvern: ”Am să atac”

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, anunță că va ataca în justiție hotărârea de guvern în urma căreia Executivul a alocat bani primarilor.

”Nici un ban pentru primarii USR din București, Timișoara, Brașov, Alba Iulia etc”, a reacționat Armand. Primarul Sectorului 1 susține că apartenența politică a fost singurul criteriu pentru alocarea fondurilor.

”Niciun ban pentru primarii USR”

”Așadar, domnul prim-ministru Florin Cîţu a împărțit banii din Fondul de Rezervă al Guvernului României primarilor PNL și PSD. Un miliard de lei. Nici un ban pentru primarii USR din București, Timișoara, Brașov, Alba Iulia etc.

Aparteneța politică a unui primar a fost principalul criteriu pentru alocarea acestor fonduri. Nimic despre nevoile comunităților locale și ale cetățenilor”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Ea a anunțat că va ataca hotărârea în justiție.

”Acum, eu nu-mi doresc să intru într-o polemică cu premierul. Are dumnealui destule probleme de rezolvat. Voi face însă altceva. Am să atac în Justiție această hotărâre de Guvern. Și îi rog pe toți primarii USR (și nu numai) să se alăture acestui demers. Când nedreptatea devine lege, rezistența devine datorie!”, a adăugat Clotilde Armand.

Citește și

Părintele Vasile Ioana e infectat cu COVID-19 Video