Claudiu Năsui: ”Noul ministru al Finanțelor, conspiraționist și dușman al multinaționalelor”

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui (36 de ani), a avut un discurs vehement la adresa viitorului ministru de Finanțe, Adrian Câciu (PSD).

Nici mai mult, nici mai puțin deputatul USR-PLUS a spus despre adversarul său politic că este un ”conspiraționist socialist”, care luptă împotriva multinaționalelor.

”Nu înțelege cursul de schimb”

”Ne așteaptă ani grei.

Ministrul finanțelor este un conspiraționist socialist care nu înțelege nici cele mai elementare noțiuni despre cursul de schimb.

Din programul de guvernare reiese clar că noul guvern va crește cheltuielile statului și taxele pe care ni le ia. Pe principiu redistribuționist al statului care ia cu o mână și dă cu alta. Guvernul ne va lua mai mulți bani ca să-i dea oriunde decide partidul. Ideea centrală e să fie mai multă putere la clasa politică și mai puțină la oameni.

În condițiile în care România se află într-o competiție economică internațională pentru a atrage investitori, viitorul ministru al finanțelor se declară un adversar al multinaționalelor. Ar fi mai bine să plece. Să nu mai investească în România. Să ne lase pe noi doar cu ”investițiile” din PNDL-uri și cu companiile de stat”, a acuzat Năsui.

”Vinovații sunt aproape de casă”

A continuat pe același ton dur.

”Taxe mai mari, birocrație mai multă, control politic mai mare asupra vieților noastre și multă inflație.

Inflația e taxa aceea invizibilă prin care noi toți sărăcim. Ne crește pensia, dar cumpărăm mai puțin cu ea. Ne crește salariul, dar cumpărăm mai puțin cu el.

Vinovații pentru distrugerea leului nu vor fi vreo cabală internațională anti-română. Vinovații vor fi mult mai aproape de casă, sunt politicienii așa ziși naționaliști care se bat cu pumnul în piept cât de mult își iubesc țara, dar care o condamnă la sărăcie și gonesc românii din România”, a mai spus Năsui.

Citește și

Specialiștii: valul 5 va lovi România în februarie! De ce ar fi bună doza a treia