--> -->

Clau-gol, gata să revină în Liga 1: duminică, poate fi ziua decisivă!

Conducerea de la FC Voluntari nu este deloc mulțumită de parcursul echipei și e gata să ia măsuri. Meciul cu U Cluj de duminică va fi decisiv pentru viitorul antrenorului Ilie Poenaru.

FC Voluntari, gata să-l demită pe Ilie Poenaru

Ilfovenii sunt pe locul 14 în Superligă, cu 13 puncte. Au doar 3 victorii și nu au mai obținut un succes de 10 etape, de la 2-1 cu Rapid, într-un meci jucat pe 7 august. De atunci au urmat 6 înfrângeri și 4 egaluri.

Iar conducerea și-a pierdut răbdarea cu antrenorul Ilie Poenaru. Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că dacă FC Voluntari va pierde și meciul cu U Cluj, atunci Ilie Poenaru va fi demis.

Claudiu Niculescu e dorit de FC Voluntari

Șefii grupării din Voluntari știu și pe cine vor să aducă în club: Claudiu Niculescu. Iar mutarea are șanse foarte mari să se realizeze. Fostul atacant este în prezent în Liga 2, unde are un sezon de succes la CSC Șelimbăr.

Clubul sibian este pe locul 3, la egalitate cu primele două clasate, dar nu are drept de promovare.

Astfel, Claudiu este tentat să accepte oferta de la FC Voluntari și să revină la clubul la care a obținut cele mai importante performanțe din cariera de antrenor. La FC Vountari a mai antrenat între aprilie 2017 și aprilie 2018. A cucerit Cupa României și Supercupa.

De-a lungul carierei, Niculescu le-a mai pregătit pe U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al Tai, Concodia și Poli Iași.

Citește și

Denise Rifai răspunde ea la întrebări: ”N-o să fac un copil de dragul ideii. Eu îmi doresc un astfel de bărbat, ca la carte”