Ciutacu, mesaj pentru premier: ”A secat fondul de rezervă?!”. Trimitere către Cătălin Chirilă și David Popovici

Jurnalistul Victor Ciutacu cere premiera campionului la canoe Cătălin Chirilă.

După ce premierul Nicolae Ciucă a postat pe Facebook un mesaj de felicitare, Ciutacu atenționează că peformanța canoistului e la fel de valoroasă ca și cea a lui David Popovici și merită o retribuție financiară pe măsură.

”Generale, voinice”

”Generale, voinice, e la fel de campion mondial ca David Popovici, la un sport la fel de olimpic ca înotul. Dacă n-are PR bun și nu se sufocă de plăcută indignare influencerii, performanța lui nu face suta de mii euro per medalie de aur? A secat fondul de rezervă?”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Mesajul vine ca urmare a altuia, de felicitare, pe care premierul l-a afișat pe propria pagină de Facebook după noua performanță a sportului românesc.

”Suntem mândri”

”Zile de sărbătoare pentru sportul românesc grație performanțelor extraordinare obținute de canoistul Cătălin Chirilă, la Campionatele mondiale de Canoe Sprint din Canada.

Canoistul nostru rescrie istoria canoei românești și continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin. Il felicit din toata inima pe Cătălin Chirilă pentru rezultatele remarcabile obținute la capătul multor ani de muncă și îi doresc mult succes mai departe!

ÎI felicit pe antrenori și familia fără a căror susținere aceste performanțe nu ar fi fost posibile!

Asemenea celorlalți campioni ai României, Cătălin este un model pentru generația tânără! Suntem mândri de campionii noștri!”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Citește și

Până când va fi compensată benzina cu 50 de bani. Anunț oficial