Cîțu, furios pe final de de campanie: ”Ciolacu, Tudose, Grindeanu și restul găștii să meargă lângă Dragnea”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, este exploziv pe final de campanie electorală. Oficialul Executivului a avut un discurs dur, online, transmițând un mesaj vehement împotriva rivalilor de la PSD. Nici mai mult, nici mai puțin, le-a transmis lui Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu și ”restului găștii psd-iste” să ajungă coechipieri cu Liviu Dragnea!

Cîțu a preluat din discursul președintelui Klaus Iohannis. ”A venit momentul! A venit momentul să scăpăm România de PSD. Așteptăm acest moment din prima noapte în care Grindeanu, astăzi numărul 2 în PSD, a semnat ordonanța 13.

Am vorbit despre acest moment în stradă când am ieșit să-i oprim pe Dragnea, Grindeanu, Tudose din tentativa lor de a naționaliza Pilonul II.

Am visat la acest moment, tot în stradă, când am ieșit să ne opunem nenorocitei ordonanțe 114. Sau când am ieșit să-i oprim să introducă supraaccize și supraimpozite.

Poate cel mai mult am dorit să vina mai repede ziua votului in 10 august 2018. Atunci când Dragnea și Ciolacu dădeau ordine ca frații noștri din diaspora să fie gazați și bătuți in Piata Victoriei. Au fost 3 ani de coșmar pentru Romania în dictatura PSD.

Totul a fost posibil pentru că în 2016 mulți dintre români au ales să nu voteze. Trebuie să mergem toți la vot. Trebuie să curățăm România de PSD. Trebuie să le arătăm tuturor că România alege să meargă alături de UE și aliatii noștri nord-atlantici.

Trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu și restul găștii psd-iste lângă Dragnea. Pe 6 decembrie ne luăm România înapoi!”, a spus Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, pe pagina sa de Facebook.

Citește și

FOTO Lider USR: ”Uitați găuri în autostrada inaugurată de Iohannis și Orban, ca giumbușluc electoral!”