Ciolacu îl atacă pe Cioloș: ”Cum stăteai cu morala când te gudurai pe trepte la Kiseleff să fii premier?!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui USR, Dacian Cioloș, pe care îl acuză de ipocrizie pe subiectul pensiilor speciale.

Ciolacu spune că Cioloș s-a rugat de PSD să îl pună premier, uitând la acel moment de principiile expuse pe scena politică!

Îl face de ocară

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

I-a făcut calculele și-l acuză: ”Ipocritule!”

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrânești liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!

În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!

Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!

Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și

Probabil, cea mai ascultată piesă de Crăciun, ”All I want for Christmas is You”. Câți bani primește anual Mariah Carey