--> -->

Ciolacu, după demisia lui Dăncilă: ”Devastat”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat ironic demisia fostului lider și premier PSD, Viorica Dăncilă, după 26 de ani în cadrul formațiunii politice.

Fără empatie, Ciolacu se arată ”devastat”, dar ”mizează” pe sprijinul colegilor săi pentru a-și reveni din această lovitură.

”Sper că vom trece cu bine”

Viorica Dăncilă a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul NOI.

”Am văzut abordarea, după Ion Iliescu și Adrian Năstase, cam toți președinții care au fost la PSD și-au făcut partide, partidulețe. Vă anunț oficial că voi stopa acest traseu de președinți care își fac partide. Unicul partid din care fac parte și voi face parte este PSD.

În rest, suntem devastați de această pierdere, dar sper că vom trece cu bine peste această încercare”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Eu am luat această decizie”

”Sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul Națiune Oameni Împreuna”, a scris Dăncilă pe Facebook. Ea a renunțat la funcția de la BNR, totodată.

”Cred că mulți dintre dumneavoastră v-ați întrebat dacă mai există o șansă ca România să ne aparțină. Mi-am pus și eu, de nenumărate ori, această întrebare, și da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza.

Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ”Națiune Oameni Împreuna” (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Citește și

Nicușor Dan despre scumpirea gigacoloriei