Ciolacu despre imaginea cu președintele Iohannis singur, sub Arcul de Triumf: ”Chiar nu mai e nimic sfânt?”

Imaginea cu Klaus Iohannis singur, sub Arcul de Triumf, a făcut înconjurul României, iar Marcel Ciolacu a profitat de moment și l-a criticat în termeni duri pe șeful statului. L-a acuzat pe față că ”a confiscat” Arcul de Triumf pentru el, de Ziua Națională.

”Să folosești Arcul de Triumf, să ții un discurs de 1 Decembrie și să faci campanie electorală sub Arcul de Triumf, pe unde au trecut eroii noștri, mi se pare că am picat într-o pantă, nu a ridicolului… Noi ajungem să credem că nu mai avem nimic sfânt pe lume! Să închizi bisericile! Adică, preoții nu sunt în stare să le vorbească enoriașilor să respecte regulile?”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

De furia liderului social-democrat nu a scăpat nici Ludovic Orban și Guvernul PNL. “Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc sau să am o formă ușoară ca domnul Ciutacu. Când am ajuns la 10.000 de cazuri de infectări, nu mai vrea nimeni să se testeze. E un boicot, beneficiarii sunt guvernanții. De ce au blocat aceste testări rapide?

Noi nu facem prevenție, facem campanie electorală. Visul domnului Orban este de a rămâne la Palatul Victoria, Dar și-a făcut un calcul greșit.
Ludovic Orban va spune orice până pe 6 decembrie. Domnul Rafila și domnul Cercel îmi spun realitatea din spitale. Avem pacienți pe holuri, primesc oxigen pe paturi pliante. Ei spun de Europa dar s-au îndepărtat de Europa.

Eu tot au vorbindu-se de specialiști, dar dumneavoastră îi cunoașteți pe acei speciliști. Să ne spună care speciliști au spus să se închidă piețele. A fost o tâmpenie făcută de la început. Nu au capacitatea de a recunoaște. Dar Guvernul Orban este un eșec politic”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și

Klaus Iohannis s-a enervat și a părăsit planul CSM! Judecătoarea Gabriela Baltag: ”Obiceiul dumneavoastră e evident”

No Comments Yet

Comments are closed