Ciolacu anunță un transfer uriaș pentru PSD: îl reprimește în partid și uită că l-a exclus! Care e situația în Capitală

Încep să apară primele rezultate după alegerile locale, la închiderea urnelor. La ora 21:00, sondajul realizat de CURS Avangarde îl dă câștigător pe Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei, care ar fi obținut 47,2% din voturile bucureștenilor. Gabriela Firea ar fi fost votată de 39% dintre alegători.

Mai mult, PSD a pierdut cinci primării de sector. Este vorba despre primăriile din sectorul 1, 2, 3 și 5 și 6. Singurul sectorul în care PSD și-a păstrat mandatul este sectorul 4, unde actualul edil, Daniel Băluță, a fost ales cu aproape 55% dintre opțiunile exprimate, potrivit sondajului CURS-Avangarde.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu consideră situația un eșec și a declarat că încearcă o lovitură de proporții. Vrea ”transferul” lui Robert Negoiță, înapoi, la social-democrați. Este vorba despre fostul și viitorul primar al sectorului 3 din capitală, în acest moment, el având 39 la sută din voturi, ca reprezentant al Alianței Pro București, cu 5 la sută mai mult decât Adrian Moraru (PNL).

”Exclus să sancționăm șefii de campanie. Pentru ce să sancționăm, pentru că am dublat scorul politic de la ultimele alegeri? Este cel mai bun scor. Am vorbit cu domnul Negoiță azi toată ziua și i-am făcut oferta foarte clară, să se întoarcă acasă și cred că se va întoarce în PSD, unde îi este locul”, a precizat Marcel Ciolacu.

Citește și

Andrei Cristea i-a umilit pe cei de la FCSB! L-a pus la punct pe Cătălin Straton

No Comments Yet

Comments are closed