Ciolacu a răbufnit: ”Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID”

Autoritățile vorbesc tot mai mult de sosirea vaccinului anti-coronavirus, cel mai probabil luna viitoare vor sosi primele eșantioane. După cum a declarat Ludovic Orban, vaccinul va fi gratuit, iar primele vor fi pentru persoanele vulnerabile și pentru cadrele medicale din prima linie. Ministerele fac deja liste cu persoanele care vor să se vaccineze.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, nu crede că românii vor beneficia de acest vaccin până la finele anului. Și a făcut o declarație uluitoare. ”Vii și minți românii că vine vaccinul în decembrie?! Vaccinul nu există! Am văzut că se fac liste prin ministere cu cine să se vaccineze primul. Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID”, a precizat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD nu l-a iertat pe premierul Ludovic Orban. Și a fost întrebat de Mihai Gâdea, la Antena 3, ce va face dacă partidul pe care îl conduce va câștiga alegerile parlamentare, dar Klaus Iohannis va refuza să propună un premier social-democrat. ”Avem o strategie și în acest caz!”, a răspuns Ciolacu.

”Mie nu mi-a luat Dumnezeu mințile cum i le-a luat lui Orban. Cel mai mare dezastru pentru România în 2021 este să rămână Orban premier. Doamne-ferește!”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citește și

”Maradona din Carpați” despre ”El Pibe de Oro”: ”Moartea unui geniu”. Două dueluri pe teren

No Comments Yet

Comments are closed