Cine va sta pe banca lui Dinamo la etapa cu Sepsi

Până la convingerea unui nou antrenor, de Dinamo se ocupă staff-ul tehnic rămas la Săftica după plecarea lui Burcă.

Astfel, cuplul de antrenori Sorin Colceag – Iulian Mihăescu, ambii cu licență PRO, se ocupă de pregătirile zilnice, și sunt toate șansele ca cei doi să fie pe bancă și luni seară, la runda a 18-a din Liga 1, cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Ei sunt sprijiniți de preparatorul fizic Mădălin Udrea și de antrenorul cu portarii Alessandro Caparco.

Sunt șanse mari ca Sorin Colceag și Iulian Mihăescu să fie pe bancă luni seară contra ardelenilor, în condițiile în care Andrei Nicolescu și Eugen Voicu continuă negocierile cu diverși antrenori.

Cine sunt Sorin Colceag și a lui Iulian Mihăescu

În vârstă de 51 de ani, fostul portar Sorin Colceag le-a mai pregătit pe Metaloglobus, România U16, România U17, Zimbru Chișinău, Popești Leordeni, Dinamo II și Dinamo (interimar).

În vârstă de 61 de ani, Iulian Mihăescu, fostul fundaș dreapta din perioada de glorie a lui Dinamo cu Mircea Lucescu antrenor, are o carieră de peste două decenii ca antrenor secund. De multe ori a fost „mantaua de vreme rea” a „câinilor roșii”, fiind și interimar.

Angajat al clubului pe termen lung, cel poreclit cândva „Careca” a lucrat ani la rând cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic, cu mulți alți tehnicieni trecuți prin Ștefan cel Mare. A fost și în străinătate, „asistent” la Omonia Nicosia, Al Ettifaq, Al Ahli, ȚSKA Sofia, Astana, pe lângă faptul că a fost campion cu Dinamo și cu CFR Cluj.

Cum este atmosfera la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă

Chestionat de GSP dacă sunt șanse să continue o etapă ca interimar, alături de Colceag, Mihăescu a replicat: „Așa se pare. Noi suntem pregătiți, ne facem treaba zi de zi. Am prins multe alte perioade de acest gen la Dinamo, este dureros că am pierdut chiar dacă FCSB, liderul Ligii 1, sau Craiova nu ne-au dominat, din contră am jucat noi mai bine ca ele.

(cum este atmosfera în vestiar) Băieții vor să repare, să arate că știu fotbal, că se antrenează bine. Regretă plecarea lui Ovidiu, e clar, acum s-ar putea să intervină și orgoliul, și o tresărire, ceva, să se schimbe lucrurile în bine.

Poate că învingem pe Sepsi și lumea va zice: „Vezi, mă, problema era la antrenor! Vezi că se poate”. Nu știu ce va fi, încercăm să învingem, să ne facem treaba cât mai bine, chiar sper ca jucătorii să arate atitudine”.

Citește și

Cine este viitoarea soție a lui Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. Nuntă la 70 de ani, nevasta mult mai tânără