--> -->

Cine revine în primul 11 la Dinamo în meciul decisiv cu U Cluj

Învinși în prima manșă a barajului de Universitatea Cluj, scor 0-2, ”câinii” pregătesc săptămâna aceasta cea mai importantă partidă a lor din ultimii ani, returul care va decide dacă roș-albii retrogradează sau nu în liga secundă.

”Câinii” au aflat care e situația jucătorilor cu probleme medicale.

Ivanovski apt

Jonathan Rodriguez, om de bază în linia mediană a lui Dinamo, s-a accidentat săptămâna trecută în timpul unui antrenament. Argentinianul a absentat de la meciul tur și, din informațiile obținute de GSP.ro, va rata aproape sigur și cea de-a dispută împotriva „Șepcilor Roșii”.

În schimb, Mirko Ivanovski, absent sâmbăta trecută pe ”Cluj Arena”, a fost recuperat și va fi pe teren în meciul de totul sau nimic din Ștefan cel Mare, duminică, de la ora 21:00.

Vești bune sunt și în ceea ce-i privește pe Cosmin Matei, Bordușanu și Baptiste Aloe. Francezul, comoționat serios de Ely Fernandes în prima repriză a meciului tur, are răni în zona arcadei și a pometelui, dar e apt de joc. Matei și Bordușanu, loviți în zona tendonului lui Ahile, nu au suferit „daune” serioase și pot apărea pe teren încă din primul minut.

Conducerea lui Dinamo vrea stadionul plin la returul cu U Cluj

Pentru a umple stadionul duminică, ora 21:00, Dinamo a pus azi în vânzare 12.000 de tichete la prețuri mici pentru meciul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Dinamo speră să întoarcă rezultatul în retur, cu sprijinul total al fanilor. Dezamăgirea e mare în Ștefan cel Mare, dar Peluza Cătălin Hîldan îi îndeamnă pe suporterii dinamoviști să umple tribunele duminică, la ultimul meci pe bătrânul stadion.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul bilete.ro și au prețuri între 5 și 30 de lei.

Citește și

Cresc salariile bugetarilor. 700 de lei în plus pentru pensionari