Cine îi plătește Biancăi Drăgușanu facturile la energie electrică și la gaz: „Oricât”

Bianca Drăgușanu spune că e femeie independentă, că are diferite afaceri și campanii din care câștigă zeci de mii de euro pe lună.

Vedeta locuiește într-un apartament dintr-un complex rezidențial, dar, într-un interviu pentru playtech.ro, ea a dezvăluit că nu e ea cea care se ocupă cu întreținerea locuinței, cu facturile.

În urmă cu ani de zile, Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament într-un cartier rezidențial din București. Acolo, vedeta locuiește alături de fiica ei și a lui Victor Slav, dar și de mama ei, Madi Drăgușanu.

”Îi las mamei o sumă, lunar”

Bianca e cea care are grijă ca fetiței și mamei să nu le lipsească nimic. „Îmi ajut financiar toată familia”, a declarat vedeta, care nu e preocupată deloc de facturile la energie electrică și la gaze.

Lunar, Bianca Drăgușanu îi dă bani mamei sale, Madi e cea care se ocupă să plătească toate utilitățile. „Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva”, a spus ea pentru playtech.ro.

Câștigă 30.000 de euro pe lună

Întrebată despre programul ei, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că e foarte ocupată. Are multe afaceri, contracte, câștigă 30.000 de euro lunar.

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală.

Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri, momentul în care îmi iau fata acasă. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, a mai spus Bianca.

Citește și

VIDEO Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf