Cine îi face noua ținută specială lui Gigi Becali. Alături de Regele Mihai și Adi Minune

Hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă, noul look vestimentar pe care Gigi Becali îl afișează aproape la fiecare apariție publică din acest an, sunt realizate cu materiale cumpărate de patronul FCSB, dar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.

”Iisus Hristos biruiește”

În acest an, Gigi Becali a surprins prin modul în care se îmbracă. Total diferit față de anii precedenți, în care mai toate aparițiile lui publice îl găseau în costume.

Începând însă cu 2023, de fiecare dată când a oferit interviuri, în majoritatea cazurilor la reședința lui din centrul Bucureștiului, patronul FCSB s-a afișat îmbrăcat la fel: haine de culoare neagră, plus căciulă pe cap.

În plus, pe pieptul vestei-hanorac, pe care o are peste helancă, dar și pe căciulă, sunt brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă ”Iisus Hristos biruiește”.

Alexandru Ciucu îi face noua ținută lui Gigi Becali

Designul hainelor purtate de Becali e realizat de un cunoscut creator de modă român, a scris GSP.RO. E vorba despre Alexandru Ciucu.

Materialele sunt achiziționate de patronul roș-albaștrilor, după care de realizarea produsului finit se ocupă Ciucu, cel care continuă tradiția familiei sale în acest domeniu. Bunica lui, Maria Ciucu, a fost cea care a debutat în această afacere acum mai bine de 80 de ani, mai precis în 1939 s-a specializat în croitoria de costume.

Apoi, tatăl său a fost printre primii români care după Revoluție au realizat o firmă în acest domeniu, Samric, care ulterior a ajuns să exporte costume pentru mari designeri de afară, printre care Emporio Armani și Hugo Boss.

Cu cine a colaborat

Site-ul oficial al lui Alexadru Ciucu și al firmei pe care o deține se deschide cu o imensă pictogramă, în care apar toate numele importante care au colaborat cu el sau continuă să o facă și în prezent

În imagine, Gigi Becali apare la masă alături de actorii Horațiu Mălăele și Gheorghe Dinică, dar și de cântărețul de manele Adi Minune. În cealaltă parte a ilustrației se află Regele Mihai, dar și fiica sa, Principesa Margareta. Și mai în spate, Iohannis alături de soția sa, dar și Prințul de Monaco.

Alexandru Ciucu e undeva în mijlocul unei camere, care pare desprinsă dintr-un palat regal, încăperea fiind populată și cu alte personaje de mare notorietate, din mai toate domeniile: Sergiu Nicolaescu (fost actor și regizor), Helmut Duckadam (fost fotbalist), Cătălin Botezatu (creator de modă), Gabriel Cotabiță (interpret de muzică), Lucian Bute (fost boxer).

4.100 de lei e costul minim al unui costum realizat de Alexandru Ciucu, însă prețul poate trece chiar și de 7.500 lei.

Citește și

Irina Nicolae, ex-A.S.I.A., despre Vladimir Putin, care e bun prieten cu soțul ei