--> -->

Cine-i apără pe ”câini”: mai întâi titular, apoi majoratul

Progresul Spartac – Dinamo se va juca joi, 6 august, de la ora 18:00. Meciul se va juca la Clinceni, biletele costă 30 de lei, va fi și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Până la a-și asigura serviciile unui portar cu experiență, ”câinii” vor încăpea pe mâinile unui puști care încă nu a împlinit 18 ani.

”Botezul” la seniori

Denis Oncescu, care va face 18 ani pe 15 august, este prima opțiune să apere în debutul campionatului pentru Dinamo.

Denis Oncescu, care, împotriva Progresului Spartac, va avea parte de botezul la seniori! Burcă a renunțat la Eșanu, iar decizia antrenorului a fost pe gustul suporterilor, care încă-l blamează pe portarul de 24 de ani pentru gafele sale din ”dubla” de la baraj cu U Cluj (0-2, 1-1).

Oncescu este un pariu și un risc pentru roș-albi, el a mai evoluat în primăvară pentru formația U19 a clubului, care, sub comanda lui Gică Mihali, a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor, unde a fost eliminată de echipa similară a lui U Cluj. A fost integralist și în finala mică, cu Farul (0-3).

Eligibil pentru regula U19

Oncescu a fost folosit de către „câini” în amicalele verii, iar Burcă a început titular cu el în ultimele două. Antrenorul roș-albilor speră să dea lovitura cu Denis, care, până acum, la Dinamo în meciurile oficiale, a adunat doar trei meciuri pe banca de rezerve.

Tânărul goalkeeper îndeplinește criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21, care, pentru început, va fi îndeplinită de Ahmed Bani (20 de ani).

Citește și

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția, după amenda primită în pandemie