Cine-i antrenează pe ”câini”, cine pregătește restanța cu Chindia

Dinamo a reușit doar o remiză, scor 1-1, cu Poli Iași, ieri, rămânând pe loc de retrogradare. Roș-albii mai au două restanțe de disputat, dintre care prima, cu Chindia, este joi, în Ștefan cel Mare. Mai rămâne și o alta cu Hermannstadt, săptămâna viitoare, echipa lui Ruben Albes având trei victorii la rând.

Bucureștenii joacă joi cu Chindia, apoi cu același adversar, în deplasare, duminică. În ultimele ore s-au luat în calcul mai multe variante pentru staff-ul tehnic, însă ceea ce este clar la ora aceasta este că de antrenamentele echipei se ocupă Adrian Mihalcea. Tehnicianul de 44 de ani este acum la Săftica și se ocupă de ședința de pregătire a formației, prima a săptămânii. El a avut o discuție la sediul clubului cu Bogdan Bălănescu.

hotel iceberg balcic-->

Pe de altă parte, și suporterii din programul DDB fac presiuni pentru a se lua atitudine la echipă, de teama retrogradării. S-au luat în calcul diverse formule pentru banca tehnică, doar că nimeni nu este dispus să-și asume prea mari riscuri acum. A rămas pe tapet ideea implicării lui Gigi Mulțescu, 68 de ani, posibil ca director tehnic, doar că încă nu s-au purtat discuțiile finale. Și Flavius Stoican era o variantă, s-a luat în calcul numele său, el este acasă, la Severin, nu este hotărât dacă să se implice la Dinamo în cazul în care va fi solicitat ferm.

hotel pam beach olimp-->

O altă soluție a fost Viorel Moldovan, de asta au auzit și jucătorii, numai că fostul antrenor al Chindiei nu ar vrea să preia formația tocmai acum, așteptând finalul sezonului.

Citește și

Ce așteaptă Riccardo Piscitelli de la Dinamo: ”De aceea am plecat”. Ce zice de FCSB


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed