Cine este viitoarea soție a lui Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. Nuntă la 70 de ani, nevasta mult mai tânără

La 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este pregătit să se căsătorească cu femeia cu care are o relație de 20 de ani.

Deși fost întotdeauna o persoană discretă, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix a făcut dezvăluiri despre viața personală. Potrivit declarațiilor sale, artistul și iubita sa și-au planificat deja nunta.

”Iubirea de suflet a trecut de iubirea de sex”

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la ea și o iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri.

Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii EGO Life, potrivit ego.ro.

A cunoscut-o la mărțișoare

Într-un interviu oferit în urmă cu doi ani, pentru Click, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit cum și-a întâlnit iubita. Faimosul baterist și partenera sa, care este avocată, s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos.

Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine.

Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru Click.

Citește și

Dezvăluiri explozive: Cherecheș urmărea să ajungă în sânul mafiei italiene!