--> -->

Cine este ultimul sosit de la Dinamo: detalii complete

Dinamo a anunțat ieri oficial un transfer care speranțe ”câinilor” că va oferi mai multă siguranță defensivă, mai ales că echipa lui Ovidiu Burcă a suferit în startul campionatului.

CV impresionant

Lucas Alves este un fundaș central brazilian de 31 de ani care impresionează și prin fizicul său, 1,93 de metri, dar și prin parcursul său fotbalistic.

A evoluat în Brazilia în ligile inferioare în primii 4 ani de carieră. A făcut trecerea în Elveția, în liga secundă, unde a evoluat pentru FC Biel-Bienne și Le Mont LS.

De aici a făcut trecerea în prima ligă din Elveția, unde a petrecut ani buni la Luzern, echipa de primul eșalon din Țara Cantoanelor achitând în 2017 suma de 200 000 de euro pentru transferul său.

A văzut lumea

La Luzern a evoluat în prima ligă în 114 meciuri (5 goluri și 2 pase decisive), are și meciuri în preliminariile Europa League, iar în 2020/2021 și-a trecut în cont și Cupa Elveției.

A urmat trecerea în Arabia Saudită la Al-Tai, iar după jumătate de sezon a revenit în Europa la Lamia, din prima liga a Greciei.

A făcut trecerea din nou în afara Europei la Al-Nasr și ultima oprire a fost în Portugalia, la Portimonense în prima ligă a Portugaliei, unde a avut 7 meciuri.

Citește și

Dorel Vișan la 86 de ani: „În fiecare primăvară și vară, fac o astfel de cură”