--> -->

Cine conduce Dinamo: ”Lista se va lărgi”

Dinamo are de aproape două săptămâni un nou acționariat, schimbările înregistrându-se la Registrul Comerțului, luni, 6 martie, când a fost și conferința de presă de prezentare a șefilor din Ștefan cel Mare.

Compania Red&White Management a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Iată cum arată în acest moment structura acționariatului Dinamo 1948:

Red& White – 80.7758 %

APCH – 12.061 %

Cornel Dinu – 0.013 %

Dorin Serdean – 0.1183 %

ACS FC DINAMO BUCURESTI ( Nicolae Badea) 7.0319%

Eugen Voicu, reprezentantul acționarului majoritar, a făcut o serie de precizări.

”Vrem un grup de antreprenori”

”Începând de astăzi (n.red luni) suntem opozabili terților ca acționari majoritari. Scopul conferinței este să vă aducem la cunoștință schimbările și să ne cunoașteți un pic mai bine.

Am depus un efort de coagulare a intereselor tuturor celor interesați în bunul mers al lucrurilor și din acest punct de vedere vrem să rămânem aliniați.

Noi cei care suntem acum acționari, lista se va lărgi. Suporterii sunt cea mai mare bucurie din comunitatea Dinamo. Pentru că există acești suporteri, eu am ales să mă alătur. Echipa contează, toată comunitatea care își dorește că Dinamo să obțină performanță, accentul vreau să îl pun pe toți suporterii care sunt alături de echipă.

Vrem să schimbăm puțin abordarea în management, să avem un grup de antreprenori, să fie relavanti în viitorul clubului, să nu există un singur acționar care e factor de decizie. Acest model este unul similar oricărei afaceri, eu personal privesc din această perspectivă, nu vreau să fac bani din investiția asta, dar regulile de bază sunt regulile din orice business administrat.

Am avut o comunicare foarte bună cu Andrei Nicolescu, fiind așa de bine aliniați, avem cele mai bune premise că să ne realizăm visul de a ne debloca acest club”, a comentat omul de afaceri.

”Acesta a fost rolul domnului Badea”

”Domnul Badea nu m-a convins să vin aici. Îi mulțumesc pentru suportul acordat și a intermediat comunicarea cu domnul Serdean, acesta a fost rolul domnului Badea.

Am ajuns întâmplător aș putea spune un grup de investitori, aveam în plan să rezolvăm situația de la Dinamo, m-au rugat să iau inițiativa, să facem acest efort de aliniere a intereselor.

Am mai făcut la viața mea asemenea operațiuni, am acceptat și de aceea am asumat acest lucru”, a reacționat Voicu.

Citește și

Descoperire emoționantă în zidurile cazinoului din Constanța