Cine arbitrează Dinamo – FCSB. Ei sunt arbitrii semifinalelor Cupei României

Cupa României este privită ca șansa de a salva sezonul atât pentru Dinamo, cât și pentru FCSB. ”Câinii” se chinuie să iasă din subsolul clasamentului, rivalii au pierdut din nou titlul. Au fost desemnați arbitrii pentru semifinalele competiției. Sunt cel mai bine cotați în România la acest moment.

Primul meci din cadrul penultimului act al Cupei va fi cel dintre Sepsi și Poli Iași. Partida de mâine seară de la Sfântu Gheorghe va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan. Joi, de la ora 20:00, va fi Dinamo – FCSB, iar duelul din Ștefan cel Mare va fi oficiat la centru de Istvan Kovacs, a anunțat ProSport. Atenție la Kovacs, pentru ambele echipe, dă minimum 7 avertismente pe meci. Returul semifinalelor Cupei României se va disputa pe 8 și 9 iulie. Finala Cupei Romaniei se va juca pe 22 iulie, la Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național.

Citește și

Și Rareș Bogdan a călcat pe bec. Petrecere cu 100 de invitați la Cluj-Napoca

No Comments Yet

Comments are closed