Cine a făcut diferența la debutul lui Pițurcă la Craiova. A venit în probe, le-a luat, a dat gol decisiv + cum își va impresiona patronul

U Craiova nu a reușit nici în această seară să facă un rezultat pozitiv cu FCSB, ba mai mult la debutul lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor, echipa nu a avut niciun șut pe spațiul porții adverse. Rezultatul? 1-0 pentru echipa lui Gigi Becali, care-și revine după un start total ratat de sezon.

În fața a 30.000 de oameni, ”juveții” au construit, au încercat să paseze, doar că bucureștenii și-au făcut treaba în apărare. Iar în minutul 88, Coman a tras din stânga, mingea a prins pământul și i-a sărit în piept lui Pigliacelli, care a fost surprins și n-a putut respinge decât până la Tsomou care a reluat letal. Atacantul adus în probe la FCSB a dat gol la 24 de minute de la introducerea sa pe gazon, la prima apariție!

Alb-albaștrii, cu Andrei Ivan din nou în echipamentul Craiovei, n-au mai putut schimba fața partidei, iar suporterii au plecat dezamăgiți. Tsomou și FCSB i-au stricat revenirea în Bănie lui Pițurcă! Formația din Oltenia a strâns 14 eșecuri în 17 meciuri cu rivalii de la București.

”Când intri ca atacant în teren, nu ai decât un gând, să dai gol. Joc la cea mai mare echipă din România, nu e o rușine că am venit în probe și le-am luat. E normal să fiu testat. Norocul a fost de partea noastră la Craiova și am obținut 3 puncte. Pot fi prima opțiune, a doua, nu contează, eu îmi voi face datoria când voi juca. Eu pot convinge că pot evolua cu goluri, ca-n această seară. Eu iubesc fotbalul, mai întâi, mă gândesc la oportunitatea ivită, apoi la bani. Banii vor veni dacă vei câștiga pe teren. Atmosfera de la Craiova mi-a amintit de Germania”, a comentat Tsomou imediat după meci.

Citește și:

Cum i-a stricat Vintilă revenirea acasă lui Pițurcă: ”Noi îi provocăm să greșească”. Mesaj dur transmis oltenilor

[post-views]
[post-views]