--> -->

Cine a cerut falimentul clubului Dinamo

Un nou termen în procesul de insolvență al lui Dinamo a avut loc ieri la Tribunalul București. Următoarea înfățișare va avea loc pe 3 aprilie.

Tot mai mulți adversari

Ședința a fost una zbuciumată pentru Răzvan Zăvăleanu. Judecătorul sindic a cerut amendarea administratorului judiciar al clubului Dinamo cu suma de 1.000 lei, din cauza depunerii cu întârziere a raportului de activitate și a anexelor.

Au urmat două solicitări de intrare în faliment, informează Playsport.

Prima a fost cea formulată de firma de securitate NEI, care cere plata unor datorii de 50.000 lei, urmare a serviciilor prestate la derby-ul cu CSA Steaua, scor 1-2, de pe 9 septembrie 2022.

A doua astfel de cerere i-a aparținut lui Dusan Uhrin, antrenorul care se afla în funcție în momentul retrogradării „câinilor”. Cehul a solicitat 12.800 de euro pentru lunile mai și iunie 2022. Datoria nu este înscrisă la masa credală, pentru că este născută după deschiderea procedurii de insolvență, iar clubul este obligat să o achite în regim de urgență.

Acuzații pe axa Zăvăleanu – Badea

Potrivit sursei mai sus citate, RTZ & Partners SRL, firma condusă de Răzvan Zăvăleanu, a lansat o acuzație de „înscriere în fals” împotriva celor de la ACS FC Dinamo, club condus de Nicolae Badea.

Claudiu Balog, practicianul cu drept de semnătură din partea RTZ, susține că semnăturile care ar fi trebuit să îi aparțină lui Sever Roxin, administratorul special al ACS FC Dinamo, sunt de fapt, în unele cazuri, ale lui Marius Bacria, directorul executiv al formației controlate de Badea.

Cei de la ACS FC Dinamo au spus că Sever Roxin nu s-a putut prezenta la Tribunalul București din cauza unor probleme medicale.

Citește și

Gheorghe Mărmureanu: ”Seismele mari din Turcia nu au activat niciodată nimic în Vrancea”