--> -->

Cine a achitat deplasarea la Botoșani. Croitoru: ”Sunt un exemplu de urmat”

Dinamo va juca duminică la Botoșani, o deplasare grea din toate punctele de vedere. Sportiv, fiindcă echipa din Ștefan cel Mare nu a reușit să vină cu puncte din nordul Moldoveni, financiar, este costisitoare.

Datorită fondurilor strânse prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”, jucătorii lui ”Jerry” Gane se vor deplasa la Botoșani, cu avionul. De fapt, suporterii DDB au plătit deplasarea la Botoșani pentru jucătorii lui Dinamo, a anunțat Prosport.

Delegația roș-albă va pleca încă de vineri, deși meciul se dispută duminică. DDB a avut grijă de toate detaliile pentru a menține un mediu profesionist la Dinamo. Astfel, echipa se va deplasa cu avionul spre Iași, vineri seară, urmând ca de acolo să meargă cu autocarul către Botoșani.

DDB a creditat până acum clubul cu peste 800.000 de euro. Tot suporterii au achitat și contravaloarea deplasării la Mediaș, pentru prima etapa cu Hermannstadt (2-0).

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a dat de înțeles că se teme de pofta de victorii a dinamoviștilor. ”Noi avem un moral bun după victoria cu Iaşi. Însă acum ne aşteaptă un meci dificil cu o echipă foarte bună. Dinamo a arătat în ultimele meciuri o formă foarte bună. Au problemele lor foarte mari. Dar trebuie să fim conştienţi că nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă, jucători foarte buni pentru nivelul din România.

Jucătorii dinamovişti când intră în teren nu intră cu problemele, intră cu valoarea. Aşa că trebuie să fim atenţi şi să ne ridicăm la nivelul partidei şi la importanţa punctelor puse în joc. Jucătorii dinamovişti sunt de admirat pentru tot ceea ce au făcut în teren, pentru profesionalismul arătat zi de zi la antrenamente şi la meciuri.

Sunt de admirat şi suporterii dinamovişti pentru ceea ce fac, pentru că ei ţin în viaţă această echipă. Sunt un exemplu de urmat şi pentru alte cluburi”, a spus Marius Croitoru, la conferința de presă.

Citește și

VIDEO Mesaj din partea unei glorii a lui Liverpool: ”You will never walk alone!”