Cifre + acuze la adresa lui Iohannis! ”Uite de ce nu dă doi bani găuriți pe români”

Tocmai au fost alegerile locale, urmează, cel puțin așa sunt programate, alegerile parlamentare, pe 6 decembrie. Un alt subiect cu care clasa politică de la noi nu se pune de acord, existând controverse între partide.

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, o voce puternică la nivelul social-democraților, a criticat discursul din ultima perioadă a președintelui țării, Klaus Iohannis, acuzându-l încă o dată. Se folosește de cifre și de cuvintele folosite de șeful statului. De menționat că, teoretic, PSD militează pentru amânarea alegerilor din decembrie, văzute ca un focar de infectare cu coronavirus, un pericol real având în vedere că s-a ajuns la peste 4.000 de cazuri pe zi.

”Acest fragment video îl demolează pe Iohannis! Este proba cea mai clară că nu dă doi bani găuriți nici măcar pe cei care l-au votat…

28 aprilie (277 cazuri noi, 243 la ATI, 13 decese noi):

“Nu voi tolera în niciun caz să avem alegeri sub semnul epidemiei! Dacă nu se pot ține în siguranță, atunci vor trebui amânate! Eu NU o să fiu de acord să facem alegeri când încă sunt mulți bolnavi! Să facem alegerile atunci când NU reprezintă un PERICOL pentru populație!”

Zilele noastre (4013 cazuri noi, 721 la ATI, 73 decese noi):

“NU rezultă nevoia amânării alegerilor! Vă încurajez, dragi români: MERGEȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE LA VOT!”

…Klaus Werner Iohannis face dovada celei mai odioase forme de CINISM – CINISMUL LETAL! #CinismulUcide”, a fost mesajul postat de Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Acest fragment VIDEO îl DEMOLEAZĂ pe Iohannis! Este proba cea mai clară că NU DĂ DOI BANI GĂURIȚI nici măcar pe cei care…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Joi, 15 octombrie 2020

Citește și

Câți români se infectează zilnic, de fapt, cu noul Coronavirus? Răspunsul lui Rafila

No Comments Yet

Comments are closed