Chirica, autoportret: ”Nu stau pe călcâie”

Mihai Chirica, 50 de ani, a vorbit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre omul din afara biroului de primar al Iașului.

Bărbatul de 50 de ani a ajuns la al treilea mariaj, are patru copii. Un băiat din primul, două fiice din al doilea și încă un băiețel din al treilea.

”Au vrut să mă scoată petrecăreț, drogat, afemeiat, corupt”

Politicianul și-a făcut autoportretul. ”De regulă, sunt sufletul petrecerilor. Nu stau pe călcâie, cânt, mă distrez.

Nu pot să vorbesc despre tot ceea ce am făcut în perioada 2012-2017, din momentul în care s-a pronunțat divorțul și m-am căsătorit ultima dată.

Dacă vreau să mă duc la biserică, mă duc la biserică, dacă vreau să mă duc la club, mă duc la club, oriunde mă comport ca atare cu locul în care m-am dus.

Nu sunt violent, nu am tras de nimeni, nu poate să mi se reproșeze nimic. În prima parte a carierei de primar, au vrut să mă declare petrecăreț, care stă doar în baruri, crâșme, apoi că mă droghez, apoi foarte afemeiat, apoi foarte corupt și am foarte multe case și multă avere. Să văd ce urmează mai departe”, a reacționat Mihai Chirica.

”Nu-l depășesc pe domnul Tăriceanu”

Pe ultimele două neveste le-a cunoscut la Primăria Iași. Motivul divorțul ar fi mereu o altă moldoveancă, care i-a furat inima.

”Sunt mult mai puțin iubăreț decât se scrie. Am trei mariaje, am patru copii pe care îi iubesc foarte mult și cu care mă întâlnesc permanent. Nu o să-l depășesc niciodată pe domnul Tăriceanu (n.red fostul premier cu 5 neveste în viața personală), îl las pe el să fie campion, vreau să fiu în liga a doua.

Sunt un familist dintr-o anumită perspectivă, slujesc familia din tot sufletul meu. Slujesc femeia cu cât mai mult respect!”, a mai spus edilul capitalei Moldovei.

125.000 de euro la botezul mezinului

În toamna 2017, cu ocazia botezului fiului său cel mic, Mihai Chirica a organizat o petrecere grandioasă și a strâns din dar 125.000 de euro, mai mult decât a strâns Adrian Mutu la un eveniment similar!

Ieșeanul a comentat situația: ”Eram primarul cel mai pe val din România pe 4 noiembrie 2017. A mai rămas o listă foarte mare în afara cumetriei, ce n-a putut fi acoperită ca invitați. Am luat cea mai mare sală, ajunsesem la un moment dat la 800 de persoane.

A fost una dintre cele mai frumoase petreceri din oraș de-a lungul timpului. Am dat un dress code, s-au vândut toate iiele până la Botoșani și Vaslui.

Nici nu m-a interesat suma obținută, chiar dacă nu mă crede nimeni, i-am zis soției și mamei ei: ”Toată suma se declară mâine dimineață, se depune în bancă, nu vreau să am niciun fel de discuții!

Plătiți, tot pe factură, bon fiscal”. Și a fost o petrecere frumoasă, cu multă muzică, de toate genurile, toată lumea a fost încântată”.

Citește și

Toni Grecu despre soția sa: ”Pas în lateral”